top of page

КЮСТЕНДИЛ

FRIENDS

bar&grill

 

РЗП 300 кв.м

Дизайнер: Мими Фъркова

Logo_Friends_В.png

фотограф:

Марин Маринов

Конструкция:

Обзавеждане:

Мебел К, град Кюстендил

Осветление и настилки:

logo_tent.png
new-logo.png

Заведението се намира в зелената пешеходна централна градска част на Кюстендил. Интериорът е 150 кв.м и е реализиран през 2015 г. 3 години по-късно през 2018 година се добавя изцяло нова in out зона , като основната идея e зеленината на интериора с мащабната си зелена стена да прелее в покрита външна част с градина.

 

В този модерен метален обем, на принципа на контраста, обзавеждането е с изцяло естествени материали - дъб с био масломкато финишно покритие, даващ топлина и уют, кожа, текстил в нaтурални тонове. Металните столове, кореспондиращи с конструкцията дават градинско усещане и същевременно са меки и конфортни. В центъра на павилиона е обособен кът с диван и голяма акцентна маса, стъпили върху килим от плочки с текстилен ефект, както и кухненски остров с мивка и етажерки с вградена био камина. Тази зона дава усещането за домашен уют - вечеря в къщи с приятели. Осветлението е добре балансирано с акцентни осветителни тела с мъх, както и стенни лампи тип хармоника.

 

Един от основните акценти в декорацията, допринасящ за зелената концепция на интериора е скандинавския мъх в топлозелен цвят, даващ усещането за свежест и приятно контрастиращ с естествения фладер на дървото и изделията от бетон. Голяма част от обзавеждането и декорациите са изработени на местно ниво.

Проектът печели 1ва награда за дизайн в категория "Обществен интериор" в ежегодния конкурс "Къща на годината" 2018 на списание Идеалем дом.

11   /   03   /   2018

bottom of page