top of page

Ресторант

Djanam Sky Club

 РЗП 700 кв.м

Интериорен дизайн

С партньори:

Smpl Architects

Екип:

арх. Любомир Парапанов

арх. Светослава Миладинова

Екип Ателие 360:

Мими Фъркова, интериорен дизайнер

инж. Виктория Овчарова

арх. Антони Димитров

Инж. Тижен Чауш

Фотограф: Марин Маринов

“Djanam Sky Club” се намира на последния 21ви етаж в емблематичната за София сграда хотел Родина. С мащабният  проект обхващащ целия етаж правим пълна реконструкция на съществуващото положение. Ресторантът се състои от две зали – малка и голяма.

С концепцията на интериора на по-малката зала Djanam Premium потапяме клиентите в амосфера пресъздаваща менюто на заведението, пречупена през пламъка на камините в комбинация от естествени материали – дърво, камък в контраст с лакобел, кристали и гранитогрес даващи едновременно усещане за уют и лукс.

Проектирането на големия салон Djanam Sky беше голямо предизвикателство, тъй като по изискване на инвеститора той трябваше да обхваща различни функции – ресторант, клуб с DJ, сцена и зона за различни събития. Въпреки мащабността на пространството тук отново сме търсили уют използвайки естествени материали под формата на обшивки и масивни плотове на масите и създаването на отделни сепарирани зони.

Въпреки различната визия и усещане на двете зали имаме елементи обединяващи пространствата като растерния таван с ориенталски мотиви, столовете в различни цветове кожа, цветята, биковете и общото усещане за „Корида“.

Друг основен елемент допринасящ за мащабността на пространството на Djanam Sky Club е уникалната панорамна 360 градусова гледка на София.

01  /   02  /   2022

bottom of page